Er staat weer een vakantie voor de deur :) Raad het plaatje! Weet jij waar we heen gaan?

Er staat weer een vakantie voor de deur :) Raad het plaatje! Weet jij waar we heen gaan?

 

Een paar weken geleden mocht ik samen met mijn zus, zonder man en kinderen, genieten van een paar heerlijke dagen in Valencia!✌ Oh wat was het fantastisch!😎 Ik kan dankzij mijn fotoboekje nog heerlijk genieten van de vakantieflow! Maar ik word ook iedere dag figuurlijk aan mijn vakantie herinnert. Ik was namelijk na een verrukkelijke fles koude witte wijn op een hip terras, op het strand in slaap gevallen 😴 . Ik had mezelf ingesmeerd, maar met uitzondering van het stukje van mijn rug, waar ik zelf niet bij kon... Nou, dat heb ik geweten, ik was zo rood als een aardbei! 🍓 Mijn zus vond de foto van mijn rug, “dumpertwaardig" omdat zelfs mijn vingers in mijn rug stonden. Nee, er komt geen foto!

Terwijl de vellen inmiddels aan mijn rug hangen, staat het volgende uitje alweer op de planning. Dit weekend gaan Joris en Thomas wel mee, maar weer zonder Dennis. En voordat jullie denken “Ahh, wat zielig”. 😥 Dat is het niet! Want .. hij is vanmorgen vertrokken voor een kleine week met zijn beste vrienden naar Miami! 😍 Woehoooeee, dat is pas goed geregeld! Hij gaat ieder jaar, al 10 jaar lang, met zijn matties een weekend weg. Ja, je leest het goed, het is begonnen met een weekend naar Amsterdam en 10 jaar later gaan ze in hun jubileum jaar zes dagen naar Miami. En ze hebben groot gelijk! Dennis is naast de allerliefste papa 💖 ook gewoon “de allerleukste Dennis💖”. En hij verdient ook tijd voor zichzelf! Dus even niet voorlezen met gekke stemmetjes, maar slap ouwehoeren met een biertje! 🍻

Ik heb mijn moeder en mijn zus en haar kids uitgenodigd om dit weekend lekker met zijn allen weg te gaan! Mijn zus heeft 2 kinderen van 9 en 12 jaar en zij zijn dol op Joris en Thomas. Dus naast het feit dat het super gezellig is, is het ook nog eens super makkelijk! Waarom het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan 😉.

Joris en ik (Thomas is volgens Joris "Nog veelste kleine baby") hebben genoten van de voorpret! We hebben een “Wat zien we op vakantie? tekening” gemaakt. Met stoepkrijt! Nou, eigenlijk kreeg ik vooral van Joris opdracht om te tekenen. En hij is best kritisch “Mama, wat is dat nou? Dat is toch geen zwarte buffel”. En vervolgens kroop Thomas er door heen 🙈. 

Ik heb ook ons vakantiehuisje getekend en uitgelegd dat er drie slaapkamers zijn. Ik heb in de slaapkamer drie bedden getekend zodat hij weet dat zowel hij als Thomas met een campingbedje bij mij op de slaapkamer liggen. Dan kan hij alvast wennen aan het idee 👌 en ik ook nog een beetje. Ons vervoersmiddel tijdens de vakantie heb ik ook getekend, een bolderkar!

Kun jij raden waar we heen gaan?

Wil je ook optimaal genieten voor, tijdens en net na je vakantie? Ja? Doe dan mee met Insta cursus Alles Chill! Een cursus boordevol handige tips over bijvoorbeeld voorpret en voorbereiden, inpakstress, tips over een vliegtreis of lange autorit!