Ik ga morgen naar een festival oftewel: deze mama gaat LOS!

Ik ga morgen naar een festival oftewel: deze mama gaat LOS!

Als ik “vroeger” (in mijn leven zonder kinderen) op stap ging waren de avonden met mijn mama vriendinnen de beste 👌! Ik dacht dat vrijgezellen meiden er wat van konden … maar mijn mama vrienden waren vele malen “erger”🤣. Veel drinken🍸, lekker aanwezig en maximaal genieten! Heerlijk om te zien. Toen ik alleen woonde was mijn huis het “vrouwen honk”. De mama vriendinnen wilde het liefst zo vroeg mogelijk afspreken, samen eten, douchen, opmaken en indrinken. Nu snap ik waarom 😎. In mijn huis waren toen geen mannen, geen kinderen, lekkere tapas en vooral veel wijn. Ik zorgde vaak voor het eten en drinken, ik had namelijk ook tijd genoeg 😉. Ook al dacht ik toen wel eens dat ik super druk was, haha 😀.

Gezellig samen eten, borrelen, kletsen en huilen van het lachen! GOUD waren die avonden ☘ ! Achteraf nog veel meer GOUD dan ik toen besefte. Vaak namen de meiden bij mij een douche, of kwamen met natte haren in hun joggingsbroek bij mij aan. Nu snap ik waarom 😉. Met (kleine) kinderen op je gemakkie douchen, je haren föhnen en je gezicht verven (aldus Joris) kan soms best een uitdaging zijn 😰.Tijdens het omkleden liepen we allemaal in ons ondergoed en we namen uitgebreid de tijd om te kiezen wat we aan deden👗. Samen zochten we naar de perfecte BH (ah, ha dat bedoelde ze met "theezakjes" 😰), showde onze outfit aan de andere meiden en maakte een keuze.

Nog even borrelen en dan konden we, vaak al aangeschoten, de stad in. De mama vriendinnen konden minder goed tegen de wijn, ook nu snap ik waarom 😊. Na een paar korte nachtjes, dubbele banen (want mama zijn is een fulltime baan), kilo’s wassen kan je energie/weerstand iets lager liggen. Het enige waar ik soms last van had, was de kater van de vorige avond 🤢.

En in de stad gingen ze los! Dansen, sjansen en nog meer drinken! Dit was HUN avond! En ik kan me nu ZO goed voorstellen waarom. Uitgaan is niet meer net als “vroeger” vanzelfsprekend. Het is echt even genieten, genieten van JEZELF zijn. 

Morgen gaan Dennis en ik samen met onze beste vrienden naar Breda Live ✌. En wordt het MIJN dag! We gaan rond 16.00 uur naar Breda, maar verzamelen eerst bij vrienden om lekker bij te kletsen, samen te lunchen en te borrelen🍸.

Waarschijnlijk ben ik na 2 gin tonics al aangeschoten, wil ik gaan roken, praat ik te hard en dans ik op het festival buiten de maat van de muziek. Maar het aller belangrijkste is dat ik maximaal geniet! Proost voor alle mama’s! En mocht je me morgen zien, ik was het niet 😉.