Ik heb deze week de kinderen heerlijk laten uitrazen bij Ikea ... en mezelf ook!

Ik heb deze week de kinderen heerlijk laten uitrazen bij Ikea ... en mezelf ook!

Ik vind het een fantastisch uitje om samen met de kids naar Ikea te gaan. Ik laat de kinderen niet “achter” in de speeltuin Småland van Ikea, maar we maken samen lol gewoon in de winkel zelf 🤩 .

We pakken een karretje en Thomas (alias Tommie) mag voorin zitten en Joris gaat dan in het karretje zelf zitten. Zodra we de lift uit zijn pak ik bij het bed dat bij de entree staat een kussen van het bed 😮. Dat kussen leg ik in het karretje achter de rug van Joris. Dan kan tie lekker “chillen” 😎. Mocht er een Ikea medewerker meelezen: sorry 😏! Ik wil het kussen altijd graag terugleggen, maar dat is nogal een uitdaging. Als ik namelijk ga afrekenen en ik dus het kussen niet afreken, vinden ze het niet okay dat ik het kussen meeneem richting de uitgang🤦‍♀️. Mijn toelichting dat ik het kussen daar vandaan heb en graag wil terugleggen helpt niet. Dat doen ze dan zelf wel. Dus ik heb mijn best gedaan, ja toch? 🤷‍♀️

De kids zitten dus in het karretje, nou daar gaan we! Ik ren door de gangen, maak “piepende banden” geluiden en laat ze rondjes draaien 😜. Ze gieren het uit van het lachen. Hoe gekker, hoe beter. Nou dat komt goed uit! Want ik ben namelijk blij dat ik vandaag niet in een strakke jurk op hoge hakken bij de klant hele serieuze gesprekken hoef te voeren ✌. Ik ben namelijk heerlijk aan het genieten van mijn kinderen. Omdat mijn motoriek niet heel erg sterk is ontwikkeld moet ik goed uitkijken met de scherpe bochtjes 🤞.

Als ik het heel zwart wit bekijk zie ik 2 type mensen in de Ikea. 1. Mensen die geïrriteerd🤬 kijken en volgens mij denken “Die is gek!” en 2. Mensen die lachen🤣 en het wel kunnen waarderen (denk ik!). Eigenlijk maakt me dat niet zoveel uit, ik ren gewoon lekker verder.

Bij de kinderafdeling laat ik mijn twee aapjes 🙊 los. Ze vinden het heerlijk om daar te spelen! Er staat een bed, een tent, een keukentje, tunnels, matten en noem maar op! En terwijl het buiten regent, zitten wij in een gratis 😊 binnen speeltuin. Na een half uurtje spelen is het weer tijd om de aapjes in het kooitje te stoppen (het winkelwagentje) en dan rennen we weer door 🙈.

Als we in de auto zitten zegt Joris “Mama, ik ben er een beetje moe van!”. Nou lieverd mama ook 😉.